Handig

Tips om mobiel werken veilig te maken

Mobiel werken is de toekomst. Maar u wilt natuurlijk wel dat dit overal en op elk apparaat op een veilige manier gebeurt. Hier zijn een aantal beveiligingstips voor degenen die eeuwig onderweg zijn of op afstand werken:

1.     Neem je eigen wifi mee

2.     Hoed u voor ‘evil twins’

3.     Gebruik VPN

4.     Zorg voor firewalls

5.     Installeer een app dat uw apparaat traceert

Meer informatie op http://bit.ly/1qqQgiT


Doorbreek grenzen, zonder dat dit al teveel moet kosten

U wilt uw bedrijf runnen en u niet bezighouden met de infrastructuur ervan? Met Azure kunt u in de cloud toepassingen opzetten, implementeren en beheren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten van de aanschaf van nieuwe server. U kunt heel gemakkelijk de capaciteit aan uw behoeften aanpassen met de geruststellende gedachte dat meerdere back-ups van uw gegevens in datacenters, die door Microsoft worden beheerd, extra goed worden beschermd.

 

Lees meer (http://bit.ly/1voYtpz)    

 

Laat je niet vangen! 5 tips tegen misbruik of phishing

Het programma Volt op En sprak in een reportage over het belang van veilig surfen. Voor Microsoft is veilig surfen erg belangrijk en we doen er alles aan om fraude en phishing te vermijden. Graag zetten we voor jou de belangrijkste tips op een rijtje:

 

Lees meer (http://bit.ly/1F2W8BY)      

 

Microsoft maakt Office gratis voor Ipad, Iphone en Android

Het is belangrijk dat iedereen op elk moment, overal en op gelijk welk toestel met Office kan werken. Microsoft brengt daarom de nieuwe Office Word, Excel en Powerpoint apps uit voor iPad en iPhone en lanceren een preview van Office voor Android tablets. Bovendien kan iedere Office apps gebruiker vanaf nu documenten maken en bewerken zonder te betalen. Volledig gratis dus!

 

Lees meer (http://bit.ly/1wXzrc3)   
Buienradar

SMOG-alarm mogelijk tijdens wintermaanden

 
Sint-Pietersstatiedreef 57 | 8000 Brugge | Ondernemingsnummer:0434.102.417.
Telefoon: +3250 32 33 92 | GSM:+32475 75 22 96 | mail:info@yts.be
  Site Map