ICT  is mateloos complex geworden. Als ICT niet je core business is, moet je ICT dan ook uitbesteden aan partijen voor wie de beheersing van complexiteit dagelijks werk is. Pas dan krijgen ook gebruikers in organisaties de service die ze verdienen.

YTS cvba uw Centraal contactpunt voor je ICT

De meeste klanten van de ICT-sector zouden er bij gebaat zijn voor een integrale ICT-oplossing, slechts te maken heeft met één of een beperkt aantal contact punten met onder hen opgebouwd uit diverse leveranciers met verschillende expertises . Dit altijd hetzelfde contactpunt kan dan optreden als organisatie naar de klant.

Wij kunnen voor u werken als beheerder van je ICT of als externe informaticus.

Gratis managed service agents voor een test.

Managed Services powered by YTS cvba

Het beheren van ICT is in toenemende mate een taak die niet in te passen is in uw dagelijkse bedrijfsvoering. Kennis en resources zijn steeds moeilijker te krijgen en te houden, de zaken waar u uw geld mee verdient vragen ook steeds meer uw aandacht.

YTS heeft hier echter op geanticipeerd en heeft steeds fors geïnvesteerd in een oplossing die het beheren van netwerken mogelijk maakt zonder daarbij te afhankelijk te zijn van resources. Kennis blijft onontbeerlijk, YTS traint haar medewerkers al vanaf haar oprichting continu.

Met deze beheeroplossing is YTS in staat om tegen zeer concurrerende tarieven het beheer van uw netwerk te verzorgen, als verantwoordelijkheid nemende partij wel te verstaan. Wij verzorgen de continuïteit van uw netwerk, u de continuïteit van uw bedrijf.

Onze oplossing is er op gericht om de expertise die wij bezitten ten volle te benutten door deze in te zetten op een geautomatiseerde wijze waar dat kan en tot persoonlijke interventie over te gaan waar dat nodig is. Veel van de beheerswerkzaamheden zijn nu geautomatiseerd, waardoor wij gewaarschuwd worden op het moment dat er iets verkeerd dreigt te gaan of gegaan is in bijna real-time. Dit geeft ons de tijd om de werkelijke problemen ook daadwerkelijk op kwalitatief hoog niveau op te lossen en u ter zijde te staan bij het bedenken van nieuwe oplossingen voor de kansen van uw bedrijf.

YTS begrijpt dat communicatie en rapportage van cruciaal belang is bij het beheren van uw netwerk, deze is dan ook zeer verzorgd. Wij staan transparantie in dienstverlening voor, het is onze overtuiging dat juist deze belangrijkste bijdrage is aan het succes van ons bedrijf en het uwe.

Zoals iedereen tracht u om de ICT-kosten van uw organisatie zo laag mogelijk te houden.
Heeft u daar bij al overwogen om te werken met Managed Services ?
Remote beheer biedt u een reële meerwaarde: u bespaart immers, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Via remote beheer geeft u het beheer en de monitoring van het pc- en server-park, en het preventief onderhoud door aan een specialist, zoals YTS met meer dan 30 jaar ervaring.

Ons bedrijf beschikt over zeer veel ervaring op het gebied van ICT beheer: vandaar dat we dit aanbod voorstellen.

Remote beheer laat u bovendien toe om nog beter te automatiseren: zo kan u taken op álle computers en servers van uw organisatie uitvoeren, met een muisklik. Dat betekent uiteraard minder verplaatsingen en een kleinere tijdsinvestering in ICT-taken, waardoor uw organisatie meer krijgt heeft om aan haar eigenlijke taken te werken.

Wil u hierover meer weten? Bel ons of maak een afspraak via e-mail.We overlopen dan alle mogelijkheden met u.

Ook voor bedrijven, kantoren met minder dan 5 werknemers.
Je kan een oplossing voor jou of je bedrijf op maat laten maken.
Zie hervoor de dienstentabel.

 
Sint-Pietersstatiedreef 57 | 8000 Brugge | Ondernemingsnummer:0434.102.417.
Telefoon: +3250 32 33 92 | GSM:+32475 75 22 96 | mail:info@yts.be
  Site Map